Poslovna scena
StoryEditor

Javna nabava - teško je izliječiti se od najniže cijene

12. Prosinac 2013.
Piše:
lider.media

U javnoj nabavi ostvaruje se 12 posto BDP-a. Stoga je poslovanje sa središnjom državom od životne važnosti za mnoge poduzetnike.

U novom broju Lidera istražujemo gdje su najveće pogreške, koji su sve koraci u proceduri, što ne valja i kako to popraviti. Pravi odgovori na ta pitanja mnogim tvrtkama život znače, a više doznajte u temi Edisa Felića i Željke Laslavić.

Jasmina Trstenjak pozabavila se pak odnosima Ine i Mola. Međusobne optužbe Vlade i mađarske kompanije sve su glasnije i kompromisno rješenje sve je dalje. Vlada se previše oslanja na očekivanje pravomoćnosti presude Sanaderu. Za to vrijeme Mol priprema izlaznu strategiju za zaštitu svojih interesa...

U ovotjednoj rubrici Konkurenti našla su se osiguranja. Generali i Allianz vode agresivnu marketinšku kampanju s novim cijenema. No, ima li prostora za veliko smanjenje premija? Više saznajte u tekstu Nikole Sučeca.

Iz novog broja doznajte i sve o konferenciji Žene u biznisu, potražite popis deset velikih projekata koji čekaju investitore te kakvu nas lekciju iz brendiranja može naučiti Kate Moss.

Novi broj Lidera možete pročitati na iPadu. Aplikaciju s pomoću koje ga možete kupiti skinite OVDJE

18. travanj 2024 17:42