Poslovna scena
StoryEditor

Konzum najavio rasprodaju godine

13. Prosinac 2012.
Piše:
lider.media

Ovog petka, 14. prosinca, u Super i Maxi Konzum prodavaonicama kupce očekuje rasprodaja godine u Konzumu.

Po prvi puta u Hrvatskoj, Konzum je organizirao sezonsku rasprodaju artikala po jedinstvenom konceptu u kojem popusti na artikle rastu kako odmiče dan. Radi se o velikoj promotivnoj prodaji 1.000 artikala iz asortimana malih tehničkih aparata, tekstila, odjeće i obuće, opreme za dom, namještaja, igračaka i posuđa po cijenama sniženim i do 70 posto.

Rasprodaja godine pod nazivom ‘Ludi petak‘ u Super i Maxi Konzum prodavaonicama započet će sa redovnim radnim vremenom prodavaonica. Do 12 sati popusti na odabranih 1.000 artikala iznosit će 30 posto, od 12 do 18 sati popusti će narasti na 50 posto, dok će od 18 sati do zatvaranja prodavaonica popusti iznositi čak 70 posto. Ujedno će se povodom ove rasprodaje produžiti i radno vrijeme Super Konzum prodavaonica do 22 sata.

Ovog petka u Konzumu kupci će tako moći doživjeti ‘Ludi petak‘ i rasprodaju godine, organiziranu po uzoru na poznate rasprodaje u drugim zemljama kao što je primjerice - Black Friday. Konzum je tako omogućio svojim kupcima da i u Hrvatskoj dobiju svoj  ‘Black Friday‘– najbolju rasprodaju godine koja će trajati dok se svi uključeni artikli u potpunosti ne rasprodaju. Konzumova rasprodaja godine omogućit će tako kupcima u predblagdanskom razdoblju prigodnu kupnju poklona i svega ostalog što im treba uz najveće jedinstveno sniženje cijena i velike uštede.

21. travanj 2024 09:30