Poslovna scena
StoryEditor

Ledo je najkvalitetnijim sladoledom proglasilo 83,8 posto građana

24. Svibanj 2012.
Piše:
lider.media

Prema mjerenju kvalitete, tijekom istraživanja QUDAL, Ledo je osvojio prva mjesta u svim mjerenim ‘zamrznutim‘ prehrambenim kategorijama – zamrznuta jela, sladoled i zamrznuto tijesto.

Kada je riječ sladoledima, gotovim zamrznutim jelima i zamrznutom tijestu, potrošači u Hrvatskoj daleko najkvalitetnijima smatraju proizvode tvrtke Ledo. Doista impresivnu pobjedu, Ledo je ostvario u kategoriji ‘sladoledi‘ u kojoj je čak 83,8 posto hrvatskih građana glasovalo upravo za sladolede ‘Ledo‘ kao apsolutno najkvalitetnije na hrvatskom tržištu.

U cijelom sustavu QUDAL istraživanja za godinu 2011/2012 niti jedan drugi proizvod, usluga ili tržišna marka, u svih 200 ispitanih kategorija, nije uspjela osvojiti ovako visoku preferenciju i tako uvjerljivo ostvarenu pobjedu, stoji u priopćenju za medije. Ledo je pobijedio i u kategoriji ‘Zamrznuto tijesto‘ u kojoj je Ledo s 39,2 posto glasova osvojio 18 puta više glasova od drugoplasiranog.

U kategoriji ‘Zamrznuta jela‘ nadalje, Ledo je kao prvoplasirani, osvojio 33,7 posto glasova što je čak 3,4 puta više od drugoplasiranog ponuđača na hrvatskom tržištu. Ovdje je riječ o novoj vrsti proizvoda na Hrvatskom tržištu te se potrošači još upoznaju s prednostima zamrznute hrane kao takve, što ovaj uspjeh pretvara u stvarnu potvrdu Leda kao benchmarka na tržištu.

19. travanj 2024 02:36