Aktualno Poslovna scena

Lenovo imenovao Ivana Bozeva izvršnim direktorom za Središnju i Jugoistočnu Europu

Ivan Bozev
Foto: Ivan Bozev
Lider
Autor Lider

Lenovo je imenovao Ivana Bozeva izvršnim i glavnim direktorom za CSEE (Središnja i Jugoistočna Europa). S velikim iskustvom rada na području tehnologije, nakon što je bio zadužen za područje SEE (Jugoistočna Europa) Ivan Bozev će pokrivati novi teritorij CSEE.

Tako će biti odgovaran za stalni rast poslovanja poslovne jedinice osobnih računala tvrtke Lenovo u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Sloveniji te još šest istočnoeuropskih zemalja. Francois Bornibus, predsjednik tvrtke Lenovo za EMEA regiju bit će izravno nadređen Ivanu Bozevu, kojem će sjedište biti ured Lenova u Bugarskoj.

>>>Lenovo kupilo kontrolni paket u diviziji osobnih računala Fujitsua

Tijekom tih godina i rada stekao je uvid u različite poslovne modele i navike potrošača u jugoistočnoj Europi.

Ivan Bozev zaposlenik je tvrtke Lenovo više od 17 godina te je u tvrtki obavljao niz funkcija.

– Predanost koju je Ivan pokazao tijekom godina, njegovo veliko iskustvo na području međunarodnog IT segmenta potvrđuju da će donijeti nove impulse u Lenovo CSEE regiji. Kao njegove ključne prednosti prilikom imenovanja na poziciju izvršnog direktora za CSEE regiju istaknule su se njegova stručnost u strateškom planiranju, pristup usmjeren korisniku i izgradnja branda, Francois Bornibus komentirao je imenovanje Ivana Bozeva.

– Imajući u vidu kako je Lenovo vrlo dinamična tvrtka koja drži korak s trendovima u industriji te pruža najbolje korisničko iskustvo drago mi je što ću preuzeti odgovornost za tri dodatna tržišta, uključujući Poljsku, Češku i Slovačku, rekao je Ivan Bozev.

Komentari