Aktualno Poslovna scena

Lider media: Bojana Božanić Ivanović nova direktorica kompanije

Željko Vukelić, Bojana Božanić Ivanović
Lider
Autor Lider

U poslovnom dijelu Lider medije d.o.o., tvrtke koja je izdavač našeg tjednika, na početku 2019. dogodile su se kadrovske promjene. Zbog odlaska u mirovinu s mjesta predsjednika Uprave otišao je Željko Vukelić, a direktoricom je imenovana Bojana Božanić Ivanović.

Željko Vukelić jedan je od pokretača Lidera i tvrtkin suvlasnik. Od pokretanja projekta 2005. bio je direktor, a poslije i predsjednik tvrtkine dvočlane uprave. Bez obzira na umirovljenje ostaje uz medijski projekt poslovnog tjednika Lider u funkciji savjetnika za razvoj novih strateških projekta i vođenje segmenta edukacijskih programa.

Nova direktorica Bojana Božanić Ivanović također je uključena u projekt Lider od prvog broja 2005. Počela je kao novinarka, nastavila kao urednica, a 2013. preuzela je mjesto direktorice marketinga i poslovnih skupova. Usporedno je od 2018. bila i članica Uprave Lider medije d.o.o.

Lider je dobio i novu direktoricu marketinga. To je Jasmina Džanović, koja se Liderovu marketinškom timu pridružila 2010. Direktor prodaje i pretplate ostaje Matija Pajurin.

Komentari