Poslovna scena
StoryEditor

Mario Mesaroš – novi član Uprave RALU logistike

11. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor logističke kompanije RALU Hrvatska donio je odluku o imenovanju Maria Mesaroša novim članom Uprave RALU logistike, vodećeg pružatelja cjelokupne logističke usluge u hladnom lancu u regiji.

Mesaroš, poručuju iz tvrtke, ima veliko iskustvo rada u logistici i transportu, a upravljačkom timu RALU logistike pridružuje se nakon što je kompanija u prošloj godini nastavila dvoznamenkasti rast prihoda te će u ovoj godini raditi na povećanju logističkih kapaciteta koje namjeravaju ponuditi velikim multinacionalnim kompanijama.

Mesaroš će u RALU logistici biti zadužen za upravljanje opskrbnim lancem i, a dolazi iz LURA Grupe s pozicije Direktora nabave gdje je bio zadužen za upravljanje opskrbnim lancem za cijelu regiju i odgovoran za transportni i logistički sektor za Hrvatsku, Mađarsku, Sloveniju i Srbiju. 

Do prelaska u LURA Grupu, iskustvo je stjecao na menadžerskim pozicijama u Dukatu, kao Glavni direktor zadužen za tržište Kosova te kao Voditelj sektora prodaje u Hrvatskoj. G. Mesaroš je stručnjak u pregovaračkim vještinama koje je usavršavao na brojnim edukacijama, seminarima, MBA i Executive programima radeći pritom paralelno na menadžerskim pozicijama u Dukatu i LURA Grupi. Prethodno je diplomirao na Prometnom fakultetu u Zagrebu.

24. travanj 2024 23:24