Poslovna scena
StoryEditor

Marsham novi izvršni direktor Jadranskih vrata

02. Listopad 2012.

Novi izvršni direktor Jadranskih vrata d.d., koncesionara kontejnerskog terminala Brajdica u riječkoj luci, bit će Phillip Marsham, nakon što je ostavku potkraj rujna podnio dotadašnji izvršni direktor Antonio Passaro, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Phillip Marsham po struci je zapovjednik broda s 25 godina iskustva u industriji, a preuzet će posao izvršnog direktora Jadranskih vrata 15. listopada. Antonio Passaro postao je izvršni direktor Jadranskih vrata nakon ulaska strateškog partnera, tvrtke ICTSI sa sjedištem na Filipinima u tu tvrtku, prije oko godine i pol. Na novinarski upit, iz Jadranskih vrata nisu željeli navesti razloge njegove ostavke.

Iz Jadranskih vrata ističu da razvoj i obnova tvrtke napreduju prema planu te da će nova obala i operativno područje biti dovršeni prije predviđenog roka. Najavili su i da će dvije nove operativne obalne dizalice biti dopremljene u riječku luku u travnju 2013., također prije predviđenog roka, da Jadranska vrata surađuju s Hrvatskim željeznicama i drugima te nastoje omogućiti bolju željezničku povezanost luke sa središnjom Europom, posebice s Mađarskom.

04. svibanj 2024 21:40