05. travanj 2017.

McCann Zagreb odnio prestižnu titulu najbolje agencije u Hrvatskoj

Na najvažnijem nacionalnom festivalu oglašavanja, Dani komunikacija, McCann Zagreb odnio je najprestižniju nagradu - nagrada X za agenciju godine. Nagrada X, nagrađuje originalne ideje koji pomiču granice, potvrda je prije svega za kreativnost i inovativnost, originalnost kao i dugogodišnje iskustvo, profesionalizam i kvalitetu te još jednom pokazuje, šta znači biti najbolji među najboljima.

- Nagrada za "Agenciju godine" na nacionalnom festivalu oglašavanja Dani komunikacija potvrđuje da je uigrani agencijski tim potpuno posvećen ostvarenju cilja da budemo najbolja agencija u Hrvatskoj. Vjerujem da je ovaj uspjeh najbolji dokaz da smo postavili dobar poslovni pravac te da je dobar temelj za daljnji razvoj. Iznimno sam ponosan na kolege iz agencije i sav uloženi trud i rad jer je u svojoj suštini ovo zapravo nagrada za nabolje ljude, one koji hrabro, odgovorno i predano rade i time pokazuju što znači "snaga ljudi". Naravno, posebna zahvala ide i našim klijentima bez čijeg povjerenja i podrške nagrade ne bi bile moguće, a partnerski pristup pri kreiranju kampanja očito daje i odlične poslovne rezultate. Meni osobno, kao i čitavoj agenciji, ovaj je uspjeh najbolji motiv da budemo još bolji, tim je povodom izjavio Tomislav Presečki, Managing Director.

Učinkovite i prepoznatljive kampanje

- U zadnjih nekoliko godina, McCann je uvijek bio pri vrhu IdejeX. Stoga, činjenica da smo ove godine na samom vrhu za nas je prirodna i logična. Lijepo je dobiti potvrdu struke. Nama puno važnija jest unutarnja energija koju dijelimo u agenciji. Imati kolektiv pun individualaca koji se poštuju, vole i pomažu jedni drugima – jednako je važno kao i titula agencije godine. Jer je ona samo rezultat te energije koju imamo, dodao je Daniel Vuković, glavni kreativni direktor, McCann Zagreb.

Tim agencije McCann Zagreb je pored nagrada na Ideja X natjecanju osvojio i Effie nagrade, čime je i ove godine dodatno potvrdio da zajedno sa poslovnim partnerima kreira učinkovite i prepoznatljive kampanje.