Poslovna scena
StoryEditor

Mercator jamči najnižu cijenu mesa u gradu

06. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Mercator-H je počeo primjenjivati novu strategiju pristupa potrošačima te u odabranim trgovinama Mercatora i Getroa koje imaju vlastitu mesnicu, od sutra jamči najnižu cijenu svježeg mesa u gradu.

Ukoliko potrošač bilo gdje u gradu toga dana pronađe isti artikl po nižoj cijeni Mercator garantira povrat novca u vidu bona za kupnju. Projekt će za sada trajati do konca travnja, a uključuje 7 gradova i 11 trgovina u Hrvatskoj: u Zagrebu su uključene sve trgovine Getroa, u Karlovcu hipermarket Mercatora i Getro, u Rijeci, Zadru i Osijeku hipermarketi Mercatora te u Umagu i Dubrovniku trgovine Getroa.

- Već smo naglasili da je našoj novoj strategiji potrošač isključivi fokus poslovanja. Ovo je jedna od aktivnosti kojom se potvrđuje novi smjer i prvi smo na tržištu u Hrvatskoj s takvom akcijom. Osim toga, svi oni koji su danas primili naš novi letak sigurno su ostali iznenađeni kada su vidjeli poklon bon kojim smo odlučili svim donositeljima kupona darovati 15 posto popusta na bilo koji proizvod po izboru u petak 08.03. Cilj nam je takvim aktivnostima i u budućnosti građanima redovito omogućavati povoljniju i ugodniju kupnju u našim trgovinama – izjavila je Lea Marcijuš, voditeljica odnosa s javnošću Mercatora-H.

07. svibanj 2024 21:57