Poslovna scena
StoryEditor

Mercator predstavio svoju BIO liniju

12. Listopad 2013.
Piše:
lider.media

Danas je predstavljena Mercatorova BIO linija od 60 proizvoda koji u svom sastavu imaju najmanje 95% sastojaka poljoprivrednog porijekla, proizvedenih isključivo po ekološkim principima.

U pripremi i prezentaciji ukusnih i zdravih zalogaja iz asortimana BIO linije sudjelovale su Mirna Maras, Mila Elegović i stručnjakinja za hranu dr.sc. Donatella Verbanac.

U zagrebačkom Mercator centru u Vukovarskoj ulici u subotu, 12. 10. 2013. od 10:00 do 13.00 sati organizirala se degustacija proizvoda i recepata pripremljenih s isključivo ekološki uzgojenim namirnicama. Povodom predstavljanja 60 proizvoda BIO linije Mercatora za posjetitelje se tijekom prijepodneva pripremao izbor zdravih i hranjivih jela, a kulinarsko natjecanje priredile su Mirna Maras i Mila Elegović. Zelenu oznaku BIO u Mercatorovom asortimanu imaju svi prehrambeni proizvodi koji sadrže najmanje 95% sastojaka poljoprivrednog porijekla, proizvedenih na ekološki način, što među ostalim znači da ne sadrže GMO niti su tretirani pesticidima.

19. travanj 2024 03:02