Poslovna scena
StoryEditor

Metro potpisao ugovor s Hrvatskom interesnom udrugom ugostitelja

12. Lipanj 2013.
Piše:
lider.media

Metro Cash & Carry Hrvatska i Hrvatska interesna udruga ugostitelja (HIUU), potpisali su jučer u Splitu strateški ugovor o suradnji te će zajednički raditi s ciljem promocije Hrvatske interesne udruge ugostitelja (HIUU) kroz komunikacijske kanale Metro Cash & Carryja, priopćili su iz ovog trgovačkog lanca.

Metro Cash & Carry za HIUU osigurat će posebne nabavne cijene, marketinšku podršku, posebne popuste te edukacijske treninge, a zajednički će raditi na predstavljanju novih trendova na tržištu i aktivno sudjelovati u kampanjama kako bi doprinijeli rastu i razvoju HIUU čiji je krajnji cilj doseći 4000 članova u 2014. godini.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo potpisali ovaj ugovor s HIUU. Kvaliteta i sigurnost za Metro uvijek su na prvom mjestu, kao i jačanje i širenje partnerstva s hrvatskim ugostiteljima. Kao najveći Cash&Carry trgovački lanac u Europi želimo iskoristiti snagu METRO-a kako bismo osigurali konkurentnost našim strukovnim udrugama nakon ulaska u EU. Iz istog se razloga u 2013. godini METRO Hrvatska povezao i sa Savezom udruženja malih trgovaca RH s kojim je potpisao Ugovor o nabavi roba. Vjerujemo u HIUU i zajednički možemo doprinijeti njihovom napretku i razvoju - izjavio je Vladimir Gnjidić, direktor odjela za odnose s kupcima, Metro Cash & Carry.

Predsjednik Udruge Miro Bogdanović i njegov zamjenik Tonči Glavina također su izuzetno zadovoljni ovom suradnjom, a Glavina je izjavio kako je ovo partnerstvo i suradnja još jedan korak u osiguravanju najboljih uvjeta poslovanja.

07. svibanj 2024 10:33