Poslovna scena
StoryEditor

Mireo realizirao velik posao u Kini

28. Ožujak 2016.

Kineski partner namjerava u iduće tri godine Mireovom tehnologijom obuhvatiti dva milijuna vozila. Isporučeni sustav opremljen je korisničkim sučeljem u cijelosti na kineskom jeziku.

Tvrtka Mireo sklopila je ugovor s kineskim Huo Wang Tongom o komercijalnoj uporabi svoje tehnologije za prijam, obradu i prijenos podataka iz uređaja za GPS nadzor vozila u Kini. Kineski partner namjerava u iduće tri godine Mireovom tehnologijom obuhvatiti dva milijuna vozila. Isporučeni sustav opremljen je korisničkim sučeljem u cijelosti na kineskom jeziku.

– Zahvalni smo svojim kineskim partnerima na pruženoj prilici i potpori u lokalizaciji programskog rješenja te na pomoći da sustav bude izrađen posve u skladu s kineskim zakonodavstvom na tom području. Ponosni smo što smo dobili posao koji je jedan od najzahtjevnijih na svijetu jer su na svijetu vrlo rijetki ponuditelji sustava GPS nadzora vozila koji mogu zadovoljiti zahtjev za precizan rad s nekoliko milijuna vozila – rekao je Leonardo Siladić, predsjednik Uprave Mirea.

27. travanj 2024 03:33