Aktualno Poslovna scena Preporučeno

Mislav Galić u novom broju Lidera: Menadžeri koji su spašavali Agrokor zaslužuju bonus

Lider
Autor Lider

“Za mene se tijekom ‘lex Agrokor’ ništa nije promijenilo u mjesečnim primanjima. Uvjeti koje imam danas jednaki su prijašnjima. Jedina je razlika to što su prije ‘lex Agrokor’ isplaćivani bonusi koje smo ostvarivali kao Uprava Jamnice, a za njegova trajanja nije nam odobrena isplata. Pojavile su se i priče da sam podnio neku tužbu, ali to su besmislice; niti sam to ikada izgovorio niti pomislio”, kaže Mislav Galić, predsjednik Uprave Jamnice u intervjuu u novom broju Lidera.

>>>Novi broj Lidera – Mislav Galić: Za rekordan rezultat Jamnice minoran je doprinos izvanredne uprave

Dodaje kako smatra “da su u moru dodatnih nagrada koje će biti podijeljene savjetnicima u postupku nagodbe i menadžeri koji su ostali otvaranjem ‘lex Agrokor’, dobili razrješnice za svoj rad, sačuvali kompanije u teškim vremenima, neki i znatno unaprijedili poslovanje, zaslužili barem simbolični ‘success fee’, u našem slučaju bonus”.

>>>U novom broju Lidera: Nepovratna sredstva – Kako pokupiti novac

Prisjeća se kako je njegovo “uhićenje s još 14 ljudi bio delikatan trenutak u mojem životu. Sad kad je to iza mene, čak ne mogu reći da je samo loše iskustvo, jer što te ne ubije, to te ojača, ali, hvala, ne bih ponovio. Nikad neću shvatiti zašto je bila potrebna cijela predstava kad smo mogli doći u miru u DORH-ove prostorije i odgovoriti na pitanja koja ga zanimaju”.

Svoj primjerak Lidera potražite od četvrtka na svim kioscima Tiska i iNovina.

Komentari