Poslovna scena
StoryEditor

Moja prodavaonica, moja slobodica

17. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Glavna tema ovog broja je proizvođački pokret otpora u kojoj donosimo analizu i primjere kako (i kada) proizvođači postanu prodavači.

Neki su se o trgovačkim vodama solidno snašli, dodatno promovirali svoje brendove, no ima i drugačijih primjera. U temi broja pročitajte koji su najuspješniji primjeri suživota proizvodnje i maloprodaje te za koga je taj put dobar, a za koga je bolje da ne širi krila.

Država je prekršila temeljna ljudska prava, zaštitila samu sebe, smanjila odgovornost i s time proporcionalno i udarac na svoju blagajnu i to sve samo u jednoj rečenici.Naime, u novoj odredbi u Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o upravnim sporovima koji je stupio na snagu krajem prošle godine stoji: U upravnim sporovima svaka stranka podmiruje svoje troškove.Zašto je takva odluka donesena, zašto su se prestali štititi građani koji su dobili sporove protiv države te što o svemu tome kažu stručnjaci potražite u tekstu Jasmine Trstenjak.Ovaj tjedan Alan Eder i Edis Felić secirali su kompaniju Mlinar koji je na hrvatskom pekarskom tržištu postala lider po svim segmentima. Pročitajte više o tvrtki i njezinoj ekspanziji par excellence u ovotjednom broju.Boris Jakov Anić-Ćurko, inovativan je mladi poduzetnik koji je napravio ono što je danas možda najbitnije: jedinstven i kvalitetan proizvod s kojim bi trebao doći i uspjeh. O čemu se radi? Pročitajte u novom broju!

Novi broj Lidera možete pročitati na iPadu. Aplikaciju s pomoću koje ga možete kupiti skinite OVDJE

26. travanj 2024 11:08