Poslovna scena
StoryEditor

MOL Grupa i ove godine organizira natjecanje UPPP za studente RGN-a i srodnih visokih škola i fakulteta

12. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

MOL Grupa i ove godine organizira međunarodno natjecanje iz područja istraživanja i proizvodnje UPPP, a koje je namijenjeno svim studentima geoznanosti i naftnog inženjerstva kroz sudjelovanje u online simulacijskoj igri UPPP u kojoj se natječu u simuliranim scenarijima rješavajući industrijske i strateške zadatke iz područja naftne industrije.

Tri najbolja tima osvojit će ukupno 25.000 eura, a najtalentiraniji kandidati mogli bi dobiti priliku započeti svoje karijere u MOL Grupi u sklopu programa UPPP Technical Placement. 18-mjesečni program zapošljavanja tehničkih kadrova zasniva se na četiri temelja koji uključuju praktično iskustvo, strukturiranu teoretsku nastavu s fokusom na poslovni i tehnički sadržaj te grupnu stručnu praksu koja daje uvid u poslovanje MOL Grupe. Glavni cilj programa je razvijanje temeljnih poduzetničkih vještina i tehničke stručnosti.

Kako bi se pripremili za simulacijsku igru hrvatski studenti su pozvani da okupe tim ili potraže potencijalne članove tima u bazi registriranih natjecatelja na temelju kriterija zemlje, sveučilišta ili pojedinog područja znanosti. Na natjecanje se mogu prijaviti studenti koji trenutno pohađaju fakultet ili višu školu a studiraju geoznanosti ili naftno inženjerstvo, a pet najboljih timova iz Hrvatske putuje na finale natjecanja koje će se održati u Budimpešti.

Prijaviti se možete do 15. listopada na ovom LINKU.

01. svibanj 2024 23:57