Poslovna scena
StoryEditor

Mudrinić i Čačić o reindustrijalizaciji

18. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Weekend Media Festival, koji se održava u Rovinju od 20. do 23. rujna, ove je godine dodatno proširio raspon tema, a očekuje se velik interes za panel raspravu Regija 3.0.

Naime, sudionici panela su prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić i predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić, koji je i predsjednik Nacionalnog vijeća za konkurentnost koji će iznijeti svoja stajališta o ekonomskoj politici i reindustrijalizaciji. Je li reindustrijalizacija uopće moguća, nije li prilika za cijelu regiju u novoj digitalnoj ekonomiji ili ćemo sve više zaostajati? To su samo neka od pitanja na koja će pokušati odgovoriti Čačić i Mudrinić.

U novom formatu Hard Talk snage će odmjeriti Aleksandar Tijanić i Goran Milić, dok će Emil Tedeschi s Tomom Ricovim razgovarati otvorenije i direktnije nego ikada do sada. Novost je i Dvoboj u kojem će se suprotstaviti ključni akteri hrvatske medijske scene te Pogled preko plota, panel koji će kroz brzu i dinamičnu raspravu dati pregled najvažnijih događanja u komunikacijskoj industriji u svim zemljama regije. Vodit će se rasprava i o pouzdanosti TV rejtinga, sponzorstvima u sportu te krizi u novinarstvu i PR industriji.

20. travanj 2024 03:50