Poslovna scena
StoryEditor

Na čelo Partner banke dolazi Petar Repušić

23. Prosinac 2014.

Mjesto predsjednika Uprave Partner banke zbog odlaska u mirovinu napušta Ivan Ćurković, a na njegovo mjesto dolazi dosadašnji član Uprave te banke Petar Repušić, izvijestili su danas iz Partner banke.

U skladu s odlukom Nadzornog odbora Partner banke i uz prethodnu suglasnost Savjeta Hrvatske narodne banke s danom 24. prosinca funkciju predsjednika Uprave zbog odlaska u mirovinu napušta Ivan Ćurković, a na njegovo mjesto dolazi Petar Repušić, dosadašnji član Uprave Banke, navodi se u priopćenju.

Također, s danom 24. prosinca novom članicom Uprave Banke postaje Marina Puljiz, koja dolazi s mjesta direktora Sektora upravljanja regijama i savjetnika Uprave Partner banke.

Petar Repušić diplomirao je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a karijeru je započeo 2002. u Privrednoj banci Zagreb. Radio je i u Hrvatskoj poštanskoj banci, a u Partner banku je došao je u rujnu 2007. na mjesto direktora Sektora gospodarstva te je od prosinca 2010. na mjestu člana Uprave zaduženog za poslovanje s poslovnim subjektima i stanovništvom, te riznicu.

Marina Puljiz je diplomirala i magistrirala na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a radila je u Croatia banci, Privrednoj banci Zagreb te Societe Generale - Splitskoj banci. Od ožujka 2011. zaposlena je u Partner banci na mjestu direktora Sektora upravljanja regijama i savjetnika Uprave banke.

Partner banka spada među manje banke u Hrvatskoj te joj je, po podacima Hrvatske narodne banke, krajem rujna ove godine ukupna imovina iznosila 1,4 milijarde kuna, što je udio od 0,36 posto u ukupnoj imovini banaka u Hrvatskoj.

Po podacima HNB-a, u prvih devet mjeseci ove godine Partner banka je poslovala s bruto dobiti od 2,7 milijuna kuna.

01. svibanj 2024 06:14