Poslovna scena
StoryEditor

Na splitskom Spinutu otvorena 85. Lidlova trgovina

28. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Lidl je u četvrtak otvorio svoju treću trgovinu u Splitu. Otvaranjem na splitskom Spinutu proširio je svoju mrežu i sada broji 10 trgovina u Splitsko - dalmatinskoj županiji i 85 trgovina u Hrvatskoj.

Trgovinu na Spinutu otvorili su voditeljica trgovine Maja Roguljić i direktor Lidlovog logističko-distributivnog centra Perušić Radostin Roussev–Peine. Lidl je novo otvaranje popratio humanitarnim djelovanjem i Centru za autizam u Splitu darovao didaktičke igračke,pomagala neophodna za rad i slatke poklon pakete.

Lidlova nova trgovina nalazi se u sklopu novoizgrađene poslovno-stambene zgrade, proteže se na 1559 m2, a kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je 42 parkirna mjesta u podzemnoj garaži. Otvaranjem treće trgovine u Splitu, Lidl je otvorio više od 15 novih radnih mjesta, pa tako u Splitu sada zapošljava više od 50 ljudi u 3 trgovine.

Prva splitska trgovina otvorena je 2007. godine na Splitu 3, a druga 2009. godine u Lori. Lidlov asortiman sastoji se od gotovo 50% domaćih proizvoda i svakodnevno svježeg mesa, voća, povrća i pekarskih proizvoda - tradicionalno najpovoljnijih na hrvatskom tržištu.

04. svibanj 2024 10:06