Poslovna scena
StoryEditor

Najvjernijim fanovima Žuja, Borovo i INmusic festival poklanjaju gumene čizme

09. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Suradnja Ožujskog piva, tvornice Borovo i INmusic festivala rezultirala je ručno rađenim gumenim čizmama u povodu jubilarnog desetog izdanja INmusic festivala

Promocija službene festivalske gumene čizme održana je u utorak u prostorijama Borova. 

Ove su čizme posebno izrađene za ovogodišnji jubilarni deseti INmusic festival kako bi se nagradili vjerni obožavatelji vodeće hrvatske glazbene manifestacije. Riječ je o limitiranoj seriji čizama koje je najpoznatiji hrvatski proizvođač kožne, gumene i gumeno-platnene obuće – tvrtka Borovo – izradio u suradnji s Ožujskim pivom, glavnim sponzorom INmusic festivala. Limitirano izdanje festivalskih čizama neće se naći u slobodnoj prodaji, nego će različitim aktivacijama na društvenim mrežama, prije svega na Ožujsko Facebook stranici, biti podijeljeno najvjernijim fanovima Žuje, INmusica i Borova.

- Iznimno smo zadovoljni što je došlo do ove zanimljive suradnje domaćih brendova jer djelujući zajedno jačamo domaću proizvodnju, moderniziramo imidž Borova te širimo svijest o hrvatskoj kvaliteti u zemlji, ali i izvan granica Hrvatske jer posjetitelji INmusica dolaze iz više od 50 zemalja. Ponosni smo na ovu suradnju jer našim, Žujinim i INmusicovim obožavateljima nudimo vrhunske gumene čizme od prirodnog kaučuka ručno rađene u svim fazama proizvodnje u našoj tvornici u Vukovaru. Vjerujemo da smo ovime dodatno osigurali još bolji provod najvjernijim fanovima najvećeg domaćeg glazbenog događanja, rekla je direktorica marketinga i istraživanja tržišta Borova Jasmina Matiša.

Tina Puhalo Grladinović iz Zagrebačke pivovare također se osvrnula na suradnju te kazala: - Kao lider na hrvatskom tržištu, predvodimo i u provedbi projekata društveno odgovornog značaja. Na ovu nas je suradnju potaknula želja da INmusic festivalu kao powered by sponzor damo dodatnu vrijednost društveno odgovornim djelovanjem naše Žuje. Inspiraciju smo pronašli u vremenskim prilikama na nekoliko proteklih festivala, što je rezultiralo gumenim festivalskim čizmama proizvedenima s ponosom i vrijednim rukama zaposlenika Borova. Ponosni smo što smo podrškom najvećem i najpoznatijem domaćem proizvođaču obuće Borovu dodatno zbližili Žujine fanove s INmusic festivalom.

Direktor INmusic festivala Zoran Marić istaknuo je kako je turistički i kulturni doprinos INmusic festivala već poznat i neprestano raste.

- U 2014. godini festival je sudjelovao s čak 15 posto u ukupnom broju noćenja u Zagrebu ostvarenih u lipnju.

Ovo najnovije partnerstvo, ističe Marić, uz gospodarstvenu važnost, uklapa se i u vrijednosti INmusic festivala kojima je cilj promocija i sudjelovanje u projektima društveno odgovornog djelovanja.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu. Važnost ove najveće glazbene manifestacije u Hrvatskoj potvrdili su i mnogobrojni strani mediji, među kojima i National Geographic Traveler, koji ga je uvrstio među tri svjetska festivala koja treba posjetiti, dok je CNN dvije godine za redom uvrstio INmusic među 50 najboljih festivala u svijetu.

28. travanj 2024 12:33