Aktualno Poslovna scena

Nataša Kapetanović imenovana predsjednicom Uprave Grawe Hrvatska

Nataša Kapetanović
Nataša Kapetanović
Avatar
Autor Lider

Nova predsjednica Uprave Grawe Hrvatska je Nataša Kapetanović, koja je u upravi te tog osiguravajućeg društva od 2010. godine. Na funkciju dolazi umjesto Igora Purete koji je na sjednici Nadzornog odbora 4. veljače zatražio da ga se oslobodi dužnosti predsjednika i člana Uprave koju je obnašao 20 godina. U tvrtki nastavlja raditi kao savjetnik za prodaju i marketing.

Kapetanović, dipl. ing. matematike, ima bogato iskustvo rada u osiguranju u području tehnike osiguranja, aktuaristike, razvoja proizvoda, obrade šteta te upravljanja nekretninama.

– Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude – izjavila je Kapetanović.

Članom Uprave za prodaju i marketing imenovan je Hrvoje Grčić, koji na tu poziciju dolazi s mjesta direktora agencijske prodaje, koju je obnašao protekle 4 godine. Grčiću je ovo prva pozicija u Upravi.

Adriana Tomić ostaje na poziciji članice Uprave i, kao i do sada, bit će odgovorna za financijsko poslovanje te operativne i logističke procese Društva.

Komentari