Poslovna scena
StoryEditor

Nova direktorica u Henkelu

20. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Helena Grahovac od 1. travnja 2013. preuzima poziciju Direktorice poslovnog sektora proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu tvrtke Henkel za regiju Adria koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu (General Manager Adria Region, Laundry and Home Care Division).

Grahovac bit će zadužena za rast i razvoj tog poslovnog sektora u skladu s vizijom i ciljevima Henkela kao globalnog lidera prepoznatog po svojim visokokvalitetnim brandovima i tehnologijama.

-Iznimno se veselim novoj poziciji i odgovornostima koje idu uz nju. Henkel je tvrtka u kojoj sam započela svoju karijeru, izgradila je te se profesionalno ostvarila. Vjerujem kako će mi upravo iskustvo rada na različitim pozicijama unutar tvrtke biti od velike koristi te će mi pružiti kvalitetan temelj rada na novoj poziciji- izjavila jeGrahovac. 

-Kao Direktorica poslovnog sektora proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu biti ću odgovorna za daljnje širenje poslovanja sektora. Postavljene ciljeve namjeravam postići primjenjujući jasno postavljenu strategiju, usredotočenost na prioritete i što je najvažnije, pomoću sjajnog tima-zaključila je.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri unutar tvrtke Henkel, Helena Grahovac je radila na različitim pozicijama. Od kada se 1998. godine pridružila tvrtki Henkel kao pripravnik u marketingu, u narednim godinama radila je na različitim pozicijama te je sustavno napredovala. Obnašala je različite funkcije u marketingu i prodaji. Na mjesto Direktorice poslovnog sektora proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu tvrtke Henkel za regiju Adria Helena Grahovac dolazi s pozicije Direktorice prodaje. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu a na novoj poziciji zamijenit će Christopha Tilla koji postaje Predsjednik Uprave u tvrtci Henkel u Srbiji.

23. travanj 2024 23:54