Poslovna scena
StoryEditor

Nova međunarodna linija Zagreb - Ljubljana - Milano

26. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

Panturist kao dio međunarodne grupe Arriva Deutsche Bahn uveo je novu autobusnu liniju Zagreb – Ljubljana – Milano. Linija je puštena u promet 1. listopada 2015., a putnici mogu već od 240 kuna putovati u Italiju.

Arriva Express, nova međunarodna linija koja od 1. listopada povezuje Zagreb s Italijom, obilježena je visokim standardom pa je, uz vrhunsku sigurnosti i udobnost, svakom putniku osigurano bezbrižno putovanje.

Tijekom putovanja udobnost je osigurana zahvaljujući klimatiziranim autobusima koji imaju modernu i sigurnu opremu te posebna mjesta za ručnu prtljagu. Kako biste imali sav potreban komfor, postoje utičnice za prijenosno računalo između sjedala, a dostupan je i besplatan WiFi.

Za sve dodatne informacije o autobusnoj liniji Arriva Express posjetite www.panturist.hr/arrivaexpress.

Osim redovnog linijskog prijevoza u zemlji i inozemstvu, sve vrste turističkih usluga na raspolaganju su putem 5 vlastitih turističkih agencija u Osijeku, Vinkovcima, Zagrebu i Slavonskom Brodu.

Međunarodna korporacija Arriva Deutsche Bahn prisutna je u 14 zemalja svijeta, jedan je od najvećih pružatelja usluga u putničkom prometu u Europi te osigurava više od 1,5 milijarde putničkog prometa u godini.

04. svibanj 2024 00:04