20. lipanj 2016.

Nova Vip usluga CRM kontaktni centar za unaprjeđenje odnosa s klijentima

lider.media
lider.media

CRM kontaktni centar poslovno je rješenje u oblaku koje automatizira procese podrške klijentima, naplate potraživanja i upravljanja prodajnim procesima. Na taj način omogućuje uštede, bržu implementaciju i jednostavnu skalabilnost bez početnih kapitalnih ulaganja. Uz pomoć usluge CRM kontaktni centar moguće je u bilo kojem trenutku imati detaljan uvid u sve prijašnje i trenutne pozive, e-mailove i druge komunikacijske kanale tvrtke. Također pruža mogućnost boljeg upoznavanja korisnika i svih njegovih potreba prema kojima je moguće kreirati buduće marketinške i prodajne aktivnosti.

Bez obzira radi li se o malom obiteljskom gospodarstvu ili o velikoj tvrtki, CRM kontaktni centar prikazuje informacije o komunikacijskim kanalima te pruža detaljan analitički uvid u strukturu problema i potreba klijenata. Jedna od glavnih prednosti usluge je to što predstavlja jedinstven spoj pozivnog centra i Microsoft Dynamics CRM-a, a pritom ne zahtijeva zasebnu infrastrukturu kao što su telefonske centrale, nego isključivo pristup internetu.

- CRM kontaktni centar je jedinstveno cloud rješenje namijenjeno je upravljanju odnosima s klijentima i korisnicima s ciljem povećanja prihoda i unaprjeđenja poslovanja na svim poljima. Kroz CRM korisnici mogu na vrlo jednostavan i brz način prikazati pojedinu informaciju ili skup podataka koji ih interesira u tom trenutku, dok im izvještaji omogućuju da na temelju informacija dobivenih analitikom donose kvalitetne odluke, unaprjeđuju poslovanje, kreiraju kvalitetan i dugoročan odnos sa klijentima i na koncu optimiziraju troškove te povećavaju prihode, izjavio je Željko Bak, direktor odjela upravljanja proizvodima i uređajima.

Vipnet je uslugu ponudio u suradnji s lokalnim partnerom Comping, na svjetskoj razini višestruko nagrađivanom tvrtkom za razvoj i implementaciju inovativnih rješenja baziranih na Microsoft CRM platformi. Uz pomoć primjene inovativnih rješenja poput ovog, nije važno je li kontakt ostvaren telefonom, e-mailom ili  na društvenim mrežama. S obzirom da su podaci preko aplikacije pohranjeni u oblaku moguće im je pristupiti bilo kad i bilo gdje.

Osim što CRM kontaktni centar olakšava praćenje poziva, e-mailova i drugih kanala komunikacije, zahvaljujući ovoj usluzi moguće je pratiti komunikaciju u realnom vremenu. Također, usluga omogućuje preusmjeravanje poziva ili e-mailova na željeni odjel, određivanje njihove važnosti, kontaktiranje klijenata prema specifičnim potrebama te brojne druge mogućnosti.

Kako bi mogli odabrati upravo onaj oblik usluge koji odgovara potrebama određenog poslovanja u Vip ponudi su tri paketa: Basic za 350 kuna mjesečno, Standard za 490 kuna i Master za 550 kuna, bez ugovorne obveze. Za korisnike koji trebaju samo CRM funkcionalnost, mjesečni najam licence iznosi 185 ili 400 kuna ovisno o tome trebaju li osnovni ili napredni paket.  Uz to Vipnet nudi i usluge treninga i savjetovanja za korištenje CRM kontaktnog centra.