Poslovna scena
StoryEditor

Nove zvijezde - 50 menadžera u usponu

14. Kolovoz 2013.
Piše:
lider.media

Lider u novom broju donosi popis 50 menadžera u usponu za koje vjerujemo da će, iako još nisu pokazali sve što mogu, ostati upamćeni.

Riječ je o novoj generaciji menadžera koje je kriza izbacila na vrh, a naš prvi, ali ne i jedini kriterij za sastavljanje ove liste bio je da su na sadašnju poziciju imenovani u posljednje tri godine te da su u dobi o kojoj se (možda) još nisu popeli do vrha svojih mogućnosti.

Tko su nove zvijezde domaće poslovne scene provjerite u temi tjedna Jasmine Trstenjak.

Prodaja 42-postotnog vlasničkog udjela u državnom Croatia osiguranju zasigurno je događaj desetljeća u tradicionalno mirnom i posloženom tržištu osiguranja.Što će ova promjena, kao i najava ulaska devet novih osiguravateljskih kuća donijeti domaćem tržištu, pitanje je na koje odgovara Nikola Sučec.

U novom broju pozabavili smo se i temom povezivanja biznisa i znanosti, a dijagnoza koju smo postavili i nije baš dobra.Kako pokazuje Eurostatovo istraživanje, jedina smo europska zemlja u kojoj od 2002. godine izdvajanja za znanost, uz manje varijacije kontinuirano padaju, a aktualna ih je kriza strmoglavila na skromnih 0,7 posto BDP-a. Koja su moguća rješenja pročitajte u tekstu Branimira Kovača.

Osim toga, u novom broju možete naći priču o Kuriji Žunec, jednom od prvih seoskih turističkih imanja na području Grada Zagreba, oporavku eurozone, budućnosti turizma…

Novi broj Lidera na kioske dolazi u srijedu.

Novi broj Lidera možete pročitati na iPadu. Aplikaciju s pomoću koje ga možete kupiti skinite OVDJE

24. travanj 2024 12:13