Poslovna scena
StoryEditor

Novi broj Lidera: Aplikacije - Novo oružje vaših konkurenata

31. Srpanj 2014.
Piše:
lider.media

Danas se poslovanje odvija gotovo u potpunosti putem aplikacija - od računovodstva, komunikacije, praćenja faktura do poslovnih procesa. Tvrtke se koriste web i mobilnim aplikacijama da bi svoje poslovne procese učinile efikasnijim, pogodnijim i u konačnici poslovanje profitabilnijim.

S intuitivnom aplikacijom, odgovor korisnika mnogo je brži. Lakše je privući pažnju na svoj proizvod ili uslugu i ostvariti direktnu komunikaciju. Gdje je u tome vaša tvrtka? Odgovor na to pitanje daje Matilda Bačelić u temi tjedna novog Lidera.

Povećanje limita za stjecanje udjela u tvrtkama s 10 na 20 posto pred vodstva mirovinskih fondova stavlja nove kušnje. Morat će dokazati da se promašaji s kontrolom procesa u Ingri, Nexeu, Magmi i Dalekovodu neće ponoviti. Končar je nova prilika za dokazivanje koliko su mirovinci sposobni biti strateški upravljači, piše Jasmina Trstenjak.

Stefan Hipp, suvlasnik i član Uprave Grupe Hipp, u razgovoru za Lider kaže kako sve sirovine za Viveru u Hrvatsku moraju uvoziti jer nitko ne želi prijeći na organski uzgoj. Najavljujemo i početak trgovanja ugljikovim dioksidom u Hrvatskoj iduće godine.

Vlasnik prvoga kampa na području Zagreba Krešimir Dubrović otkriva kako je njegovo otvaranje ‘bilo zahtjevno kao američki svemirski program‘, a vlasnik najveće hrvatske tvrtke za proizvodnju pčelinjih proizvoda Ivan Bračić od nadležnog ministra Jakovine traži zaustavljanje poticaja neregistriranim pčelarima.

Pišemo i o maloj zagrebačkoj IT tvrtki Hyperactive koja je prije nekoliko mjeseci dobila ekskluzivan ugovor o pružanju usluge razvoja mobilnih i internetskih aplikacija za Atyponove klijente što će povećati njezine prihode za 150 posto.

U bloku iz svijeta analiziramo nove sukobe dežurnih svjetskih neprijatelja koji su se očito oteli kontroli i samo stvaraju kaos, a predstavljamo i Lei Juna, kineskog Stevea Jobsa koji je krenuo u još jedan napad na Apple.

Novi broj Lidera možete pročitati na iPadu. Aplikaciju s pomoću koje ga možete kupiti skinite OVDJE. Tiskano izdanje možete kupiti na prodajnim mjestima koja možete pronaći OVDJE.  

23. travanj 2024 12:17