Poslovna scena
StoryEditor

Novi generalni direktor Adria Media Holdinga

25. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Novi generalni direktor Adria Media Holding dr.Alexander Teutsch preuzeo je sve obaveze i odgovornosti svoje nove funkcije.

Aktivnosti tvrtke Adria Media Zagreb i tvrtke Adria Media Srbija u budućnosti će se više približiti pod rukovodstvom dr.Teutscha. Adria Media Slovenija, koja je do sada bila dio Adria Media Holdinga, prodana je izvornom osnivaču i trenutnom generalnom direktoru Tomažu Drozgu .

-Sretan sam što ću našim lokalnim i izuzetno stručnim timovima u Beogradu i Zagrebu razviti regionalni višenamjenski kanal, nudeći našim klijentima pod brendom Adria Media servisne usluge u kategoriji tiskanih izdanja, online, video i komunikacija- izjavio je dr. Alexander Teutsch.Alexander Teutsch, radeći u srednjoj i jugoistočnoj Europi ima desetogodišnje iskustvo u izdavaštvu. Od 2010. godine je na čelu tvrtke Adria Media Srbija i za vrijeme kriznog tržišta transformirao je tvrtku iz klasične izdavačke kuće u izdavačku kuću više servisnih kanala.

Prije dolaska u Srbiju dr.Teutsch je bio na mjestu direktora za poslovanje i strategiju u tvrtkama izdavačke kuće Gruner+Jahr u Rusiji, Poljskoj i jugoistočnoj Europi.Od 2004. proveo je pet godina u Republici Češkoj radeći kao lokalni generalni direktor Burda Praha, tj. podružnici izdavačke kuće Hubert Burda Media iz Njemačke. Svoju izdavačku karijeru započeo je u programu obuke Hubert Burda Media u Njemačkoj.

28. travanj 2024 23:57