Poslovna scena
StoryEditor

Novim konceptom gradnje i uređenjem trgovina, Lidl olakšava kupnju roditeljima s djecom i invalidima

07. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, ali i modernizacijom postojećih trgovina.

Lidl u Hrvatskoj trenutno ima 86 trgovina, a do kraja 2015. godine u planu je otvaranje još dvije. Počevši s trgovinama koje će se još ove godine otvoriti u Zaprešiću i Zagrebu, Lidl kreće s novim konceptom gradnje i uređenja svojih trgovina, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, još veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu.

Osim novih trgovina koje se do kraja 2015. godine otvaraju u Zaprešiću i zagrebačkoj Dubravi, Lidl planira modernizaciju i pet postojećih trgovina do kraja 2016. godine. Prva postojeća trgovina koja će se renovirati je Lidl Osijek Gornji Grad, a s radovima se počinje već 21. rujna, dok se trgovina zatvara 13. rujna. Vrijednost investicije izgradnje nove trgovine iznosi cca 20 milijuna kuna, a predviđeno trajanje radova je 6 mjeseci.

Nove Lidlove trgovine imat će veću prodajnu površinu, sanitarije prilagođene presvlačenju beba, a prostranije parkiralište olakšat će kretanje svima, posebno roditeljima s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno će promijeniti i izgled trgovine, a kada je riječ o grijanju i rasvjeti, nove Lidlove trgovine postizat će još veću energetsku učinkovitost postavljanjem najmodernije LED rasvjete.

02. svibanj 2024 04:20