Poslovna scena
StoryEditor

Oryx Asistencija u poslovnicama Atlasa

31. Siječanj 2013.
Piše:
lider.media

Ponuda tri članska paketa Oryx Asistencije klijentima je od sada dostupna u Atlasovim poslovnicama.

Osim toga, članove Oryx Asistencije očekuje i nova pogodnost - Atlasovi aranžmani uz poseban popust od 10 posto, javljaju iz Oryxa.

Nova prodajna mjesta u skladu su sa Oryxovom strategijom približavanja što više potencijalnih korisnika, a sličan trend može se očekivati i u nadolazećem periodu, gdje veliki potencijal leži u segmentu prodaje aranžmana za ljetovanje u Hrvatskoj, poručuju iz Oryxa.

Podsjetimo, Oryx Asistencija pruža stručnu pomoć na cesti od 0 do 24, 365 dana u godini u roku od samo 45 minuta bilo gdje u Hrvatskoj i Europi.

 Klijentima su na raspolaganju 3 članska paketa. Članstvo Basic - namijenjeno je vozačima koji uglavnom prometuju u Hrvatskoj, a u slučaju kvara/nezgode nije im presudna trenutna mobilnost tj. direktan nastavak putovanja. Članstvo Classic – namijenjeno je vozačima koji putuju u RH, ali i u inozemstvu te im je pritom važno njihovo dragocjeno vrijeme, odnosno, alternativni nastavak putovanja rent a car-om, taksijem itd. Članarina Exclusive – namijenjena je članovima koji žele maksimalan komfor i brigu te im je bitno njihovo dragocjeno vrijeme i žele imati osiguran alternativni prijevoz i smještaj ako nešto krene po zlu na njihovom putovanju.

27. travanj 2024 03:46