Poslovna scena
StoryEditor

Otvoren prvi VELPRO HoReCa Centar u Splitu

29. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Danas je u centru Splita, na adresi Hrvojeva 12, otvoren prvi VELPRO HoReCa Centar. Na 150 m² ovaj novi format VELPRO Centra nudit će više od 1.000 artikala namijenjenih prvenstveno HoReCa segmentu s posebnim fokusom na asortiman prehrane i neprehrane namijenjene ugostiteljstvu te široku ponudu hlađenih pića i vina. Poslovanje će biti fokusirano na brzu i hitnu opskrbu više od 300 ugostiteljskih objekata u splitskoj gradskoj jezgri.

Povodom otvorenja, Dražen Kocijan, predsjednik Uprave VELPRO-a je izjavio: „Današnje otvorenje najbolji je dokaz naše orijentacije na stvarne poslovne potrebe naših HoReCa kupaca. VELPRO će odsada biti još bliži svojim partnerima na lokaciji njihovog poslovanja te im na najbolji način biti svakodnevna potpora. Otvorenje HoReCa Centra u Splitu prvo je u nizu planiranih otvorenja diljem Hrvatske, a cilj samog projekta je napraviti dodatan iskorak prema našim HoReCa partnerima.“

VELPRO se početkom godine izdvojio iz sustava Konzuma d.d. te postao zasebna tvrtka pod nazivom VELPRO-Centar d.o.o. sa osnovnim fokusom poslovanja u segmentu veleprodaje i HoReCe. VELPRO-Centar trenutno zapošljava više od 1300 zaposlenika te posluje u 24 veleprodajna centra diljem Hrvatske, a svim partnerima osigurava kvalitetnu logističku podršku s 250 vozila.

19. travanj 2024 02:32