Poslovna scena
StoryEditor

Otvoren Super Konzum u Đurđevcu

19. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Danas je otvoren novi Super Konzum Đurđevac na adresi Vladimira Nazora 5. Radi se o prvoj prodavaonici najvećeg Super Konzum formata u Đurđevcu te 59.-toj Super Konzum prodavaonici u Hrvatskoj. Novi Super Konzum Đurđevac na ukupno 1.600 m² zaposlio je i ukupno 26 zaposlenika iz Đurđevca i okolice.

Kupcima je na raspolaganju bogata ponuda s više od 15.000 artikala po najpovoljnijim cijenama. Kupcima je na raspolaganju 5 blagajni, a dostupnost prodavaonice osigurava i parkiralište s 65 parkirnih mjesta. Kupci će u sklopu ove nove prodavaonice moći koristiti i različite inovativne Konzumove usluge poput plaćanja računa, kupnje igara Hrvatske Lutrije i podizanja novaca na blagajnama, te m-kupi - mogućnost plaćanja mobitelom.

Povodom otvorenja, Konzum je donirao iznos od 25.000 kuna za izgradnju lifta u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu što će najviše olakšati pristup knjižnici za osobe sa invaliditetom. Donaciju je u ime Konzuma uručio Igor Mamuza, Direktor maloprodaje i investicija, Barbari Fuček Leško, predsjednici Gradskog društva invalida Đurđevac.

Na dan otvorenja, Konzum je za prve kupce pripremio brojne poklone i čašćenja te posebna akcijska sniženja.

25. travanj 2024 17:42