Aktualno Poslovna scena

Otvorene prijave start-upovima za Metro Target Retail Accelerator

Accelerator
Lider
Autor Lider

Metro i američki maloprodajni lanac Target udružili su se i zajedno pokrenuli Metro Target Retail Accelerator certified by Techstars, u sklopu kojega pozivaju start-upove koji nude inovativna digitalna rješenja za maloprodaju da se do 24. veljače 2019. prijave u program putem web stranice www.metro-target-accelerator.com.

>>>Dobit Metroa u posljednja tri kvartala preko milijardu eura

U program se mogu prijaviti start-upovi iz cijeloga svijeta koji se bave razvijanjem aplikacija za poslovne potrebe sektora maloprodaje, dok će deset najboljih dobiti priliku nastaviti razvijati svoje projekte na tromjesečnom programu u Berlinu i Minneapolisu.

Tijekom tog dijela programa, koji počinje u svibnju 2019., finalisti će surađivati s više od 100 stručnih međunarodnih mentora, a budući pokretači inovacija u maloprodaji primit će investicijsku ponudu u iznosu do 120.000 eura te podršku Metroa i Targeta u području vođenja projekata, umrežavanja i ekspertize u industriji.

U kolovozu, start-upovi će na Demo danu u Minneapolisu prezentirati svoje projekte pred profesionalnim investitorima.

>>>Metro prodaje lanac hipermarketa Real

Accelerator je pokrenut 2015. godine i sastoji se od dva programa: Metro Accelerator for Hospitality, koji je usmjeren na rješenja za hotele, restorane i cateringe te Metro Accelerator for Retail, koji se fokusira na maloprodajnu industriju.

Komentari