Poslovna scena
StoryEditor

Ovo je prvi zajednički proizvod Hrvatske pošte i Hrvatske poštanske banke

24. Studeni 2015.
Piše:
lider.media

Hrvatska pošta i Hrvatska poštanska banka (HPB) objavile su u utorak da su u ponudu uvele svoj prvi zajednički proizvod - "Pošta & HPB karticu", odnosno MasterCard beskontaktnu kreditnu karticu.

"Pošta & HPB kartica" označava početak još intenzivnije suradnje na zajedničkoj ponudi HPB-a i HP-a za građane te predstavlja kombinaciju financijskih usluga HPB-a i posebnih pogodnosti Pošte, navodi se u priopćenju.  Tako će korisnici "Pošta & HPB kartice" imati mogućnost izbora otplate troškova u cijelosti ili na rate. Obročna otplata moguća je za transakcije na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu te za internet kupovinu, prema modelu otplate kojeg korisnici odabiru prilikom ugovaranja kartice. Za kupovine u vrijednosti do 100 kuna, kartica omogućava beskontaktno plaćanje.

Kartica uz ostalo omogućava i popuste na korištenje usluga Pošte, poput korištenju hpekspresa, kupovini knjiga, igračaka ili ugovaranja evotv-a. 

"Pošta & HPB karticu" moguće je ugovoriti u svim uredima Hrvatske pošte i poslovnicama Banke, a tijekom promotivnog razdoblja korisnici ne plaćaju upisninu te ostvaruju pravo na niže naknade za obročnu otplatu.

Prvi zajednički proizvod HPB-a i Hrvatske pošte rezultat je pilot projekta ponude proizvoda HPB-a u prodajnoj mreži Pošte, koja je s oko tisuću poslovnica znatno veća od HPB-ove.  Inače, Hrvatska je pošta jedan od značajnijih dioničara HPB-a, s vlasničkim udjelom od gotovo 12 posto.

26. travanj 2024 12:04