Poslovna scena
StoryEditor

PBZ najbolja internet banka u Hrvatskoj

08. Kolovoz 2012.
Piše:
lider.media

Časopis Global Finance proglasio je PBZ najboljom internet bankom u Hrvatskoj u kategoriji World’s Best Internet Banks u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Već trinaestu godinu zaredom Global Finance proglašava najbolje u kategoriji World’s Best Internet Banks, stoji u priopćenju za medije. Pobjednike je birala komisija sastavljena od svjetski poznatih stručnjaka iz Infosysa i urednici časopisa Global Finance koji su bili odgovorni za konačni izbor. Kriteriji za odabir najboljih banaka bili su snažna strategija za pridobivanje i pružanje usluga online klijentima, uspjeh u pridobivanju klijenata da se služe internet uslugama, rast broja online klijenata, široka ponuda proizvoda, dokaz o financijskim rezultatima internetskih inicijativa te dizajn i funkcionalnost web stranice.

U priopćenju se podsjeća da je Privredna banka Zagreb internetsko bankarstvo PBZ365@NET uvela u svoje poslovanje još 2000. Od tada kontinuirano implementira nova tehnološka rješenja i razvija funkcionalnosti elektroničkog bankarstva te bilježi konstantan rast broja korisnika te sada bilježi preko 250.000 (fizičkih i pravnih osoba) korisnika internetskog i mobilnog bankarstva. Osim toga, u prilog kvaliteti usluge govori i činjenica da je PBZ365@NET usluga internetskog bankarstva zahvaljujući korištenju napredne dvofaktorske autentikacije najsigurniji oblik elektroničkog bankarstva za koji je PBZ među prvima u regiji i prva banka u Hrvatskoj dobila ISO 27001:2005 certifikat za sigurnost.

25. travanj 2024 03:03