Poslovna scena
StoryEditor

Peti memorijalni turnir ‘Mario Kusanić‘

12. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Na poligonima ORYX Centra održan je 5. humanitarni Memorijal ‘Mario Kusanić‘. Natjecanje u spretnosti vožnje organizirala je Mobilna jedinica prometne policije, a u njemu je sudjelovalo preko 60 natjecatelja iz svih policijskih uprava Republike Hrvatske

Turniru su nazočili predstavnici Ministarstva i policije:Josip Mihaljević, Krunoslav Borovec, Goran Burušić, Denis Herceg, Rudolf Tadić i gospođa Blanka Kusanić. Turnir je održan u spomen na Maria Kusanića, tragično preminulog u policijskoj akciji hvatanja Ivana Koradea.

Prisutnima se obratio Krunoslavkrunoslav  Borovec te se prisjetio policijske akcije i pogibije Maria Kusanića.- Drago mi je što ovo okupljanje u njegovu čast postaje tradicija koja s jedne strane gaji i njeguje sjećanje na njega, a s druge strane potiče stjecanje vještina i spretnosti koje su važne za policijsku službu. Lijepo je vidjeti da smo svi danas ovdje okupljeni, ne da bismo obilježavali formalne godišnjice, nego da živom riječju, razgovorima, druženjem i natjecanjem nastavimo njegovati one najviše vrijednost standarde u hrvatskoj policiji - rekao je Borovec.

Najuspješniji sudionik bio je Hrvoje Poljanec, policijski službenik Mobilne jedinice prometne policije.Turnir je bio humanitarnog karaktera te su sva sredstva prikupljena od kotizacija i donacija ORYX Grupe uručena obitelji Kusanić prilikom dodjele nagrada.

24. travanj 2024 16:55