04. veljača 2016.

PIK Vrbovec dobitnik Europske poslovne nagrade za brigu o potrošačima

lider.media
lider.media

PIK Vrbovec postao je nositelj još jedne prestižne nagrade - European Business Award (Europska poslovna nagrada) u kategoriji: “Nagrada za orijentiranost na potrošače“.

PIK Vrbovec ovu je nagradu dobio za svoj projekt "Manje je više", koji je proglašen najboljim projektom brige za potrošače.

- Sukladno našoj poslovnoj strategiji, posebno brinemo za potrebe naših potrošača i zajednice u cjelini. Stalnim praćenjem trendova i zahtjeva tržišta, nastojimo opravdati visoka očekivanja ljubitelja mesnih proizvoda, a da smo na pravom putu najbolje potvrđuju ostvareni rezultati i primljene nagrade. Upravo zato, posebno sam ponosan što nam je projekt "Manje je više" osigurao mjesto jedinog nacionalnog pobjednika u kategoriji orijentiranosti na potrošače. Osvojena nagrada će nam svakako biti dodatan poticaj da s još više entuzijazma i energije nastavimo i u budućnosti, stavljajući naše potrošače uvijek na prvo mjesto, izjavio je direktor PIK Vrbovca Mate Štetić.

Direktoru PIK Vrbovca, Mati Štetiću ovu su nagradu uručili Lidija Graho, voditeljica projekta EBA u Hrvatskoj i Ivan Marković, Partner RSM Croatie, revizorske tvrtke članice međunarodne mreže RSM, koja je glavni sponzor EBA nagrada.

PIK Vrbovec uključio se u natjecanje projektom "Manje je više" kojim je hrvatskom, ali i svjetskom tržištu predstavljena jedinstvena i zaokružena priča utemeljena na razumijevanju zahtjeva i potreba potrošača za zdravijim, ali jednako kvalitetnim i ukusnim proizvodima. Praćenjem trendova i stalnim ulaganjem u inovacije i tehnologiju, PIK je stvorio dodatnu vrijednost za potrošače, koja je kroz edukativnu kampanju predstavljena tržištu. PIK Vrbovec jedini je proizvođač mesnih prerađevina u Hrvatskoj koji cijeli asortiman proizvoda pod brandom PIK, proizvodi bez pojačivača okusa, umjetnih bojila, glutena i soje, a sve s ciljem da potrošačima ponudi najkvalitetnije proizvode pročišćene od svih suvišnih sastojaka.

Na EBA natjecanju za sezonu 2015./2016. sudjelovalo je 32.000 tvrtki iz 33 europske zemlje, a izvrsnost te inovativnost u poslovanju prepoznaje se i nagrađuje još od 2007. godine. U 10 kategorija natječu se tvrtke svih veličina iz svih industrijskih sektora. European Business Award nagrađuje kompanije koje ulažu u poboljšanje i profitabilnost, a upravo je PIK Vrbovec jedini nacionalni pobjednik u kategoriji orijentiranosti na potrošače.