Poslovna scena
StoryEditor

Pitajte McDonald‘s kako nastaje Big Mac

07. Svibanj 2013.
Piše:
lider.media

McDonald‘s Hrvatska od 6. do 19. svibnja organizira Dane otvorenih vrata kada posjetitelji mogu dobiti odgovore na pitanja o kvaliteti namirnica od kojih se pripremaju proizvodi, kako se priprema hrana, kako je organiziran rad te kako se separira otpad.

Posjetitelji iz prve ruke mogu vidjeti kako nastaju Big Mac, Chicken McNuggetsi i ostali McDonald‘sovi proizvodi. U projektu sudjeluje 15 McDonald‘sa u Hrvatskoj, a posjetitelji u organiziranom obilasku pod vodstvom McDonald‘sovog voditelja mogu sudjelovati popunjavanjem prijavnice.

- Dane otvorenih vrata organiziramo u sklopu naše kampanje o kvaliteti i transparentnosti kojom želimo poslovanje McDonald‘sa približiti našim gostima i široj javnosti te ih informirati o visokim standardima kvalitete, brizi o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti hrane, organizaciji poslovanja te uključenosti u zajednicu u kojoj poslujemo. Svi zainteresirani imaju priliku vidjeti kako to izgleda ‘s druge strane pulta‘ - rekao je Pavel Pavliček, član uprave i operativni direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku.

20. travanj 2024 13:32