Poslovna scena
StoryEditor

Podravka zapošljava više od 30 visokoobrazovanih pripravnika raznih kvalifikacija

26. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Nastavljajući svoju dosadašnju praksu zapošljavanja, Podravka kroz natječaj SHAPE your future with a heart ponovno pruža mogućnost zaposlenja mladim, visokoobrazovanim ljudima.

Shape your future with a heart Podravkin je program zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika koji kroz višemjesečni pripravnički program stječu svoje prvo radno iskustvo u struci. Ove godine zapošljavaju magistre ekonomije, farmacije, kemije, matematike, psihologije, sociologije, informatike i novinarstva te magistre inženjere prehrambene i kemijske tehnologije, grafičke tehnologije, strojarstva i elektrotehnike.

Više od 30 kandidata koji se u procesu selekcije pokažu najboljima bit će odabrani za novu generaciju Podravkinih pripravnika. Novi pripravnici bit će uključeni u strukturirani program koji će im omogućiti razvoj kompetencija i vještina koje na fakultetima nisu imali prilike razvijati, dok će uz vođenje mentora produbljivati postojeće i usvajati novo stručno znanje.

Natječaj traje od 25. kolovoza do 6. rujna, a obrazac za prijavu i dodatne informacije o SHAPE programu možete pronaći OVDJE.

19. travanj 2024 09:23