Poslovna scena
StoryEditor

Poslovnim umrežavanjem generiraju oko 9, 3 milijarde dolara zarade

20. Travanj 2016.

BNI, najveća i najuspješnija svjetska organizacija za poslovno umreženje i dobivanje posla putem marketinga i usmene predaje djeluje i u Hrvatskoj. Tako su danas predstavnici spomenute grupe u zagrebačkom hotelu Antunović održali promotivni sastanak čiji je cilj bio potencijalnim članovima predstaviti BNI koncept.

- BNI nije za svakoga. On nije za one koji nisu spremni prihvatiti novi posao, niti podijeliti kontakt. Isto tako oni koji nisu konkretni ovdje nemaju što tražiti – izjavio je Dominik Crkvenčić, izvršni direktor BNI franšize za Hrvatsku, te dodao kako su mali i srednji poduzetnici, te srednji i viši menadžment njihova ciljana skupina.

BNI danas djeluje u više od 60 zemalja svijeta kroz 190.000 članova raspoređenih u 7400 grupa koji ukupno generiraju oko 9, 3 milijarde dolara zarade.

U jednoj grupi može biti samo jedan predstavnik po pojedinoj djelatnosti, tako da on nema konkurenciju, te da se izbjegne sukob interesa pri preporučivanju članova grupe. Grupa se sastaje svaki tjedan baveći se dnevnim redom od 19 točaka, a sastanak traje od 7 do 8 i 30 ujutro.

- Čak 79 posto članova izjavilo je kako je učlanjenjem u grupu profitiralo. Ostvarili su poznanstva i kontakte koji  su im donijeli financijsku korist, bilo izravnom poslovnom suradnjom ili preporukom. Članovi vaše grupe praktički rade za vas, tražeći vam klijente. Naše geslo jest tko najviše daje, taj najviše i dobiva – izjavio je član društva Ante Mihaljević, pri profesiji prevoditelj.

Upisnina košta 750 kuna plus PDV, dok je godišnja članarina 3800 kuna plus PDV.

- Naša vizija jest imati 10 BNI grupe u Zagrebačkoj županiji, sa preko 500 poduzetnika, te tim putem osigurati istima poslove u vrijednosti od 15.000.000 eura za naše članove – optimistično je  zaključio Crkvenčić

30. travanj 2024 04:38