Poslovna scena
StoryEditor

Potpisan sporazum o suradnji Adriatic Boat Showa i Messe Berlina

29. Kolovoz 2012.
Piše:
lider.media

Adriatic Boat Show, u organizaciji NCP-Remontnog brodogradilišta Šibenik, i Boat&Fun Berlin potpisali su u sklopu Messe Berlin sporazum o suradnji u sklopu koje će se oba sajma međusobno promovirati u Njemačkoj i u Hrvatskoj.

Werner Mocke, direktor sajamske kuće Messe Berlin, istaknuo je kako im je plan bio izlazak iz regionalnog okvira na puno veći nivo, posebice na međunarodnom nautičkom tržištu te kako se nada da će suradnja s Adriatic Boat Show otvoriti izvrsne promotivne mogućnosti za Boat&Fun Berlin u zemljama Mediterana.

Osnivač i predsjednik uprave NCP-Remontnog brodogradilišta Šibenik, Goran Prgin, napomenuo je kako kao organizatori sajma Adriatic Boat Show, zajedno s Turističkom zajednicom Grada Šibenika za cilj imaju promociju regije koja je iznimno popularna za jedrenje, ali također i čitavu nautičku industriju te tradiciju brodogradnje u Hrvatskoj.

- Želja nam je upoznati posjetitelje s visoko razvijenom infrastrukturom hrvatskih marina, hrvatskim proizvođačima brodova, servisima za popravke plovila i remontnim brodogradilištima, koji vlasnicima plovila nude širok i sveobuhvatan spektar usluga kroz čitavu godinu. Većina stranih turista u Hrvatskoj dolazi iz NJemačke i naš cilj je dalje razvijati Adriatic Boat Show kao mjesto susreta ljubitelja sportova na moru i uz more u Berlinu i Brandenburškoj regiji, kao i među turistima iz njemačkog govornog područja - rekao je Prgin.

23. travanj 2024 13:09