Korona i biznis
29. kolovoz 2013.

Potpisan ugovor o sponzorstvu između Ine i HNS-a

lider.media
lider.media

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott danas su u Zagrebu potpisli ugovor o generalnom sponzorstvu Ine i Hrvatskog nogometnog saveza.

Zoltán Áldott istaknuo je zadovoljstvo suradnjom s HNS-om, pozdravljajući sve prošle uspjehe ove krovne organizacije hrvatskog nogometa

- Kao najveća hrvatska tvrtka i jedna od vodećih u regiji, INA je pravi partner za jedan od najbolje rangiranih svjetskih timova – hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Stoga nam je čast, zajedno s navijačima, ujediniti energiju i podržati ih. Vjerujemo kako ćemo i zajedno navijati iduće ljeto, gledajući Hrvatsku na Svjetskom Prvenstvu – kazao je Áldott.

- Zahvaljujem se g. Áldottu na lijepim željama, ali još više na povjerenju koje nam je INA dala sklapanjem ovog ugovora. Hrvatske reprezentacije ostvaruju svjetski vrijedne uspjehe i stoga nam je kao Savezu koji teži izvrsnosti zadovoljstvo postići dogovor o suradnji s vrhunskom kompanijom dugogodišnje tradicije poput Ine – kazao je Davor Šuker.

INA se kroz godine dokazala kao tradicionalni partner sportaša i priznatih sportskih manifestacija. Suradnja s HNS-om za Inu je oduvijek bila od posebnog značaja, dok je ovogodišnjem generalnom sponzorstvu prethodila podrška kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. koju je hrvatska reprezentacija igrala protiv reprezentacije Srbije u ožujku ove godine.