Poslovna scena
StoryEditor

Predstavljamo vam novog partnera Liderovog kluba pretplatnika

03. Rujan 2014.
Piše:
lider.media

Popisu Liderovih partnera koji našim pretplatnicima osiguravaju mnoge pogodnosti dodali smo još jedno jako ime.

Riječ je o aviokompaniji Lufthansa koja je našim pretplatnicima omogućila kupone u iznosu od 20 eura za online kupovinu te svim pretplatnicima koji još nisu članovi Lufthansina programa za mala i srednja poduzeća poklanja 1000 bodova dobrodošlice i kupon za ulazak u Lufthansa Business Class lounge.

Najbolja povezanost diljem svijeta

Svake godine više od 76 milijuna putnika izabire Lufthansu sa dobrim razlogom- zbog globalne mreže, dobro organiziranih čvorišta i moderne flote putnici brzo, udobno i pouzdano stižu na željeno odredište.

Lufthansa je dio Lufthansa Group korporacije koja je vodeća avio grupa u Europi, a ujedno je članica i jedna od osnivača Star Alliance-a, najvećeg saveza zrakoplovnih prijevoznika u svijetu.

Putem svojih čvorišta Frankfurta, Münchena, Beča i Bruxellesa sa Lufthansom, Austrian Airlines-om, Brussels Airlines-om ili SWISS –om putnici mogu stići do više od 260 odredišta u 106 zemalja na četiri kontinenta.

Od prosinca potpuno novo iskustvo putovanja – Premium Economy - i do 50% više mjesta uz razumnu cijenu

Lufthansa prvi put nakon 35 godina uvodi potpuno novu klasu putovanja na svojim interkontinentalnim letovima. Lufthansa Premium Economy Class nudi znatno više prostora, udobnosti i dodatnih pogodnosti prije i tijekom samog leta. Cjenovno je ova klasa malo iznad obične ekonomske klase tako da za povratnu kartu do New Yorka treba izdvojiti oko 1319EUR ili do Pekinga oko 1569EUR.

Premium Economy klasa dostupna je od prosinca na svim novim Boeing 747-8 jumbo jetovima. Više o odredištima i cijenama možete pronaći na http://www.lufthansa.com/hr/en/premium-economy-class.

Više o programu i svim pogodnostima za tvrtke pročitajte na www.ppbenefit.hr.

Kako biste ostvarili svoje kupone i bodove dobrodošlice pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pogodnosti za naše pretplatnike možete naći na linku.

 

 

01. svibanj 2024 22:25