Poslovna scena
StoryEditor

Prima Grupa sa 100 novih proizvoda izlaže na najznačajnijem europskom sajmu namještaja

22. Siječanj 2015.
Piše:
lider.media

Na najznačajnijem europskom sajmu namještaja „IMM COLOGNE“ u Kölnu, koji svake godine oblikuje i definira trendove u nadolazećoj godini, Prima grupa samostalno izlaže svoje proizvode petu godinu zaredom. Od 19. do 25.siječnja, na 250 m2, uz više od 1.100 tvrtki iz 50 zemalja, Prima grupa predstavit će više od 100 novih proizvoda iz grupe tapeciranog i masivnog namještaja.

- Povratak prirodnim materijalima koji će obilježiti trendove u opremanju doma u 2015. godini naša je misao vodilja i inspiracija. Drvo, posebice najkvalitetniji hrvatski hrast, vraća se u velikom stilu na europsko tržište - naglasila je Tea Tadej, voditeljica dizajnerskog tima Prima grupe.

Kontinuirano ulaganje u razvoj asortimana, mladi dizajnerski tim, puno truda i mnoštvo novih ideja rezultirali su nizom funkcionalnih i modernih proizvoda vrhunske kvalitete, ističu u ovoj tvrtki.

Uz masivni namještaj tim Prima grupe predstavit će i niz proizvoda iz grupe tapeciranog namještaja s posebnim naglaskom na novim modelima u prirodnoj koži. Najznačajnija izvozna tržišta Prima grupe, posebice njemačko, austrijsko, francusko i švicarsko, već tradicionalno iznimno cijene hrvatski hrast kao sirovinu.

- Dizajn koji misli i na estetiku i na funkcionalnost te mladi, kreativni produkt dizajneri ove su godine naše glavne uzdanice. Višegodišnji trud i napori da se što kvalitetnije pozicioniramo na tržištu Europske unije iz godine u godinu donose sve značajnije rezultate. S pravom možemo reći da, kao najveći hrvatski izvoznik namještaja, kontinuirano radimo i na promociji Hrvatske. Kvalitetne ideje, vrhunske sirovine i trendi proizvodi naše su prednosti koje ćemo i ove godine prezentirati Europi - rekla je Gordana Pušetić, direktorica Prima namještaja i članica Upravnog odbora Prima grupe.

09. svibanj 2024 22:11