Poslovna scena
StoryEditor

PwC je dobitnik nagrade „Most Admired Knowledge Enterprises“ za 2015. godinu

04. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

Panel lidera koji pripadaju popisu 500 najvećih prema američkom časopisu „Fortune“ i viši izvršni direktori nekih od vodećih svjetskih kompanija ponovno su u studiji „Most Admired Knowledge Enterprises“ (MAKE) odabrali PwC za dobitnika. PwC je time dobio priznanje za razvijanje korporativne kulture utemeljene na znanju.

Ovo je već četrnaesti put da PwC dobiva nagradu MAKE, osvojivši ove godine 5. mjesto, uz posebno priznanje za:

  • razvijanje korporativne kulture koja je temeljena na znanju (2. mjesto)
  • maksimalno iskorištenje intelektualnog kapitala korporacije (2. mjesto)
  • stvaranje okruženja za suradnju i razmjenu znanja unutar korporacije (2. mjesto)

Istraživački program „Most Admired Knowledge Enterprises“ (MAKE) započeo je 1998. godine kako bi vodeće organizacije dobile priznanje za svoju sposobnost pretvaranja korporativnog znanja u intelektualni kapital i vrijednost za dioničare. Svake godine, 20 najboljih organizacija na popisu proglašavaju se dobitnicima. Regionalne MAKE studije provode se u sjevernoj i južnoj Americi, Aziji i Europi, a uz to se provodi i globalna MAKE studija. PwC se može kvalificirati isključivo za globalnu nagradu.

„Globalni dobitnici MAKE nagrade u 2015. godini prepoznati su kao lideri na području učinkovitog preoblikovanja korporativnog znanja u ideje, proizvode i rješenja koja stvaraju vrijednost. Suradnja i inovativna razmjena znanja unutar PwC-a omogućuje korporaciji širenje svog portfelja intelektualnog kapitala, omogućujući stručnjacima PwC-a da klijentima ponude izuzetna rješenja tijekom ovog razdoblja neprestane globalne ekonomske nesigurnosti“, komentirao je u ime organizatora Rory Chase, Glavni direktor, Teleos

20. travanj 2024 01:00