Poslovna scena
StoryEditor

Radman prodao udio u Sense Consultingu

28. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Dosadašnji predsjednik, Goran Radman, prodao je svoj vlasnički udio i povukao se s funkcije predsjednika Skupštine društva savjetničke tvrtke Sense Consulting.

Sense Consulting, tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje, provela je promjene u vlasništvu i nadzornim funkcijama tvrtke. Dosadašnji predsjednik i suvlasnik društva Goran Radman, prodao je suvlasnicima svoj udjel i napustio Sense Consulting. Za novog predsjednika Skupštine društva imenovan je suosnivač tvrtke Marko Slunjski.Goran Radman je aktivno sudjelovao u razvoju Sense Consultinga od osnutka 2007. godine te je bio njezin suvlasnik od 2010. godine. Sense Consulting kao najveću tvrtku za poslovno savjetovanje u Hrvatskoj.

Bivši direktor Microsoft Hrvatska i dekan Veleučilišta Vern u zadnje je vrijeme u medijima spominjan kao najizgledniji kandidat za ravnatelja HRT-a.Prema pisanju domaćeg tiska već se oprostio od posla dekana na VERN-u te je moguće da je ovo još samo jedan potez oslobađanja silnih obaveza kako bi se posvetio sređivanju nagomilanih problema javne televizije.

26. travanj 2024 15:07