09. lipanj 2012.

Regent Esplanade Zagreb dobio ‘nagradu publike‘

lider.media
lider.media

Hotel Regent Esplanade Zagreb dobio je dvije prestižne nagrade - "TripAdvisor 2012 Certificate of Excellence" i "Great Rail Journeys Gold Food Award 2011.", obje prema izboru i recenzijama gostiju koji su boravili u hotelu, priopćeno je iz tog hotela.

TripAdvisor, najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, na temelju recenzija gostiju, dodijelio je hotelu Regent Esplanade Zagreb certifikat izvrsnosti "TripAdvisor 2012 Certificate of Excellence", kao najuspješnjem hotelu u Zagrebu.Neki od gostiju koji su boravili u tom hotelu opisuju ga kao "najboljeg od najboljih", "elegantno utočište", "dodir klasike", i slično.V.d. generalni direktor hotela Ivica Krizmanić istaknuo je kako Regent Esplanade već godinama drži prvo mjesto u gradu Zagrebu na web stranici TripAdvisor, zbog čega su jako ponosni."Ova nagrada je istinsko priznanje našoj izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge gostima i zaista veliko postignuće – jer se nagrada dobiva na temelju recenzija gostiju, njihovog iskustva i zadovoljstva smještajem, hranom i razinom usluge", dodao je Krizmanić.Esplanadi je ovih dana uručeno još jedno priznanje. Predstavnik poznate britanske turističke agencije - Great Rail Journeys predao je v. d. direktoru hotela Krizmaniću prestižnu nagradu - Gold Food Award 2011.Prilikom primopredaje John King je naglasio kako je hotel Regent Esplanade uistinu zaslužio tu nagradu, koja je dokaz visoke razine usluge te vrhunske kvalitete hrane koja se poslužuje gostima u restoranu Zinfandel’s i Le Bistro. "Gosti koji putuju s nama očekuju zaista vrhunski tretman, a ova nagrada dokaz je njihova zadovoljstva i nadmašenih očekivanja", rekao je King.Great Rail Journeys je vodeća britanska turistička agencija koja organizira putovanja vlakom. U Zagreb i Hrvatsku dovodi putnike u prvom redu iz Velike Britanije, te iz drugih krajeva svijeta. Kompanija je specijalizirana za organizaciju individualnih putovanja vlakom u više od 40 zemalja diljem svijeta. Great Rail Journeys svake godine dodjeljuje zlatnu, srebrnu i brončanu nagradu onim partnerima i hotelima čije su usluge prepoznali njihovi klijenti.

Hotel Regent Esplanade Zagreb u priopćenju navodi da u nizu priznanja valja istaknuti i Zlatnu listu (Gold list) prestižnog svjetskog putničkog časopisa Conde Nast Travelera na koju je prije nekoliko mjeseci uvršten Hotel Regent Esplanade.