Poslovna scena
StoryEditor

Rimac, Debeljak i Horvat nominirani za menadžera godine

04. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Nagrada za kreativnost i inovativnost bit će dodijeljena 19. travnja u sklopu 6. Dana kreativnosti i inovativnosti. U kategoriji menadžera godine nominirani su Mate Rimac, osnivač tvrtke Rimac Automobili, Tomislav Debeljak, vlasnik DIV-a i Đuro Horvat, vlasnik tvrtke Tehnix.

Nominirani za ovogodišnju Nagradu za kreativnost i inovativnost u kategoriji kreativni i inovativni proizvodni program ili proizvod su Galeb za Adriatic sport ultra termo rublje, Ledo za Ledonardo, Priroda liječi za Nikel inovativna prirodna kozmetiku. Nagrade se dodjeljuju i u sljedećim kategorijama: kreativni i inovativni razvojni program jedinica samouprave, kreativni i inovativni turistički projekt ili proizvod, kreativni i inovativni projekt ili program u kulturi i umjetnosti, inovativni projekt ili program kreativne industrije, inovativni projekt održivog razvoja, inovativni edukacijski program te inovativni projekt društvene odgovornosti.

Pobjednici u svakoj od kategorija bit će proglašeni na skorašnjoj dodjeli Nagrada za kreativnost i inovativnost koja će se održati u Puli.

24. travanj 2024 10:26