Poslovna scena
StoryEditor

Sajam razvoja, proizvodnje i investicija u zelenom gospodarstvu

13. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

TPA Horwath postao je generalni partner prvih Međunarodnih gospodarsko-investicijskih dana i sajma razvoja, proizvodnje i investicija u zelenom gospodarstvu ‘Greenvest: Invest in Green Croatia‘.

Sajam će se u zajedničkoj organizaciji Saveza za energetiku Zagreba, Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatske i tvrtke Energo Media Servis održati od 25. do 27. listopada u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu.‘Greenvest: Invest in Green Croatia‘- Međunarodni gospodarsko-investicijski dani i sajam razvoja, proizvodnje i investicija u zelenom gospodarstvu prvi je susret ove vrste u Hrvatskoj namijenjen pružanju pune podrške razvoju ‘zelenog‘ gospodarstva.

U planu su susreti državnih dužnosnika i predstavnika međunarodnih institucija s gospodarstvenicima, predstavljanja razvojnih i proizvodnih projekata i programa, predstavljanja ‘zelenog‘ portfelja međunarodnih i domaćih pravnih osoba te predstavljanja veleposlanstava, banaka, agencija, investitora i područja investicijskih interesa za Hrvatsku.

26. travanj 2024 12:28