Poslovna scena
StoryEditor

Saša Cvetojević komunikator godine

21. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

Hrvatska udruga za odnose s javnošću proglasila je Sašu Cvetojevića komunikatorom godine, te su objavili finaliste po kategorijama za Grand prix nagradu.

Nagrade će biti svečano dodijeljene 14. ožujka na gala večeri, a za sada su poznata dva dobitnika. Onu neslavnu nagradu za anti komunikatora godine nazvanu šipak dobio je neimenovani vladin izvor, dok je onu puno važniju dobio poduzetnik i poslovni anđeo Saša Cvetojević. Predsjednik stručnog žirija Mario Aunedi Medek pojasnio je zašto su za nasljednika Sanja Sarnavke izabrali Cvetojevića.

- Saša je u svojim istupima na društvenim mrežama i svom blogu uvijek bio direktan, bez dlake na jeziku i uvijek je bio potpisan ispod svojih komentara. Promišljen je i britak, a na društvenim mrežama je aktivan i ne cenzurira komentare – objasnio je Medek.Predsjednica HUOJ-a Aleksandra Kolarić predstavila je finaliste u osam kategorija, te je dodala da žiri nije imao lak posao.

- Pristiglo je 45 prijava, a dvije nisu uzete u razmatranje jer u toj kategoriji nije bilo tri pirjavljena rada. Sam izbor bit će još transparentniji, a svi finalisti dobit će svoje prosjeke i ostalih u svojoj kategoriji – istaknula je Kolarić.Najviše prijavljenih bilo je u kategoriji projekata u društveno odgovornom poslovanju, te za interne komunikacije u kompanijama. Ove godine su dvije nove nagrade za nevladin sektori i za političko komuniciranje. Svaki finalist imat će priliku predstaviti žiriju svoj projekt, a 14. ožujka saznat ćemo tko su najbolji komunikatori ove godine.

19. travanj 2024 19:18