Poslovna scena
StoryEditor

Saša Kramar imenovan članom Uprave Hrvatskog Telekoma za poslovne korisnike

01. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma imenovao je Sašu Kramara članom Uprave i glavnim direktorom za poslovne korisnike, na razdoblje od tri godine, s početkom od 1. lipnja 2016. Saša Kramar u Upravu HT-a imenovan je s položaja predsjednika Uprave Iskon Interneta d.d., društva u 100 % vlasništvu HT-a. Prije toga, Saša je u Iskonu obavljao poslove člana Uprave za prodaju i marketing.

- S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Kramara u Upravu, posebice jer se radi o menadžeru koji se razvijao u HT Grupi i stjecao iskustva na ključnim projektima i menadžerskim pozicijama vezanima  uz prodajno rukovođenje, strateški menadžment  i upravljanje odnosima s korisnicima, rekao je predsjednik Uprave i glavni direktor Davor Tomašković.

Upravu HT-a čine njen predsjednik Davor Tomašković, Josef Thuerriegl, zadužen za financije, Saša Kramar, zadužen za poslovne korisnike, Nataša Rapaić, zadužena za privatne korisnike, Boris Batelić zadužen za korisničko iskustvo i Marija Felkel, zadužena za ljudske resurse.

18. travanj 2024 05:38