Poslovna scena
StoryEditor

Sberbank od 19. rujna posluje i u Poreču

19. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Sberbank d.d. od 19. rujna 2013. godine posluje na još jednoj adresi, u Mlinskoj 1 kod velikog gradskog parkirališta u Poreču. Na toj će adresi poslovati Sberbank mobilna poslovnica koja uz poslovanje s građanima i malim poduzetnicima te korporativnim klijentima, pruža i mogućnost korištenja bankomata te kreditnog savjetovališta.

To je prva Sberbank poslovnica u Poreču te 32. poslovnica u Sberbank poslovnoj mreži koja obuhvaća 23 hrvatska grada i pokriva sve hrvatske regije.

- Sberbank je banka s proizvodima prilagođenim potrebama i željama klijenata, a povodom otvorenja poslovnice u Poreču, u razdoblju do 31. prosinca 2013. godine, svim klijentima koji odluče isprobati naše pakete tekućih računa neće se naplaćivati naknada za vođenje računa u prvih 6 mjeseci korištenja, dok naknadu za administraciju kredita neće platiti svi oni klijenti novootvorene poslovnice koji u istom razdoblju odluče realizirati bilo koji iz palete Sberbank kredita - kazao je Georg Richter, direktor Sektora poslovanja s građanima i malim poduzetnicima Sberbank d.d., te dodao kako ova banka svojim klijentima nudi i jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu – Cash Back nenamjenski kredit kojim nagrađuje klijente za urednu otplatu kredita u iznosu do 10.000 kuna.

Cash Back kredit je nenamjenski kredit s valutnom klauzulom u eurima kojeg je, prema izboru klijenta, moguće ugovoriti s rokom otplate na 5 ili 10 godina uz kamatnu stopu od 8,49% godišnje (EKS 9,30%) u iznosu do 15.000 eura. Uz to, klijenti koji u Sberbank d.d. pri realizaciji kredita otvore tekući račun ili već imaju otvoreni tekući račun u banci na koji primaju redovita mjesečna primanja, ostvaruju i dodatnu pogodnost – realizaciju kredita bez ikakvih troškova, što znači da se ne naplaćuju naknada za administraciju kredita, naknada za rizik te javnobilježnički troškovi.

21. travanj 2024 08:53